8. června 2016

New in - červen

Včera jsem si dala maraton po sekáčích Textile House - a bylo toho dost! 
Byla akce vše za 40 korun, ale některé kousky jsem ulovila dokonce za 30 ve šťastné půlhodince :D

Jako třeba tohle tílko. Má dvě vrstvy, jedna je normální elastická bílá látka a druhá je průhledná bílá krajka. Tílko je krásné, není potrhané, moc se mi líbí.

Cena: 30 Kč

Další úlovek jsou tyto kalhoty. Bylo hrozné horko, tak jsem je ani nezkoušela, říkala jsem si, možná mi budou, možná ne, ale rozhodně je tu nenechám. Protože:

Cena: 30 Kč :D

Mají koženkové vsadky s prošíváním na kolenou, což je super detail, jsou úžasně elastické, takže mi krásně sednou. 


Na kapsách jsou trochu odřené, oprané, nevím, každopádně je mi to jedno :D


Dále jsem ulovila tento top/bolerko/bandeau. Asi přešiju ten kroužek uprostřed na normální spoj, aby se to dalo nosit s podprsenkou. Ještě nevím, JAK to budu nosit, možná by to šlo k sukni do pasu, ale to je dost odvážné :D 

Cena: 30 Kč


Dál jsem našla tento svetřík s koženkovými aplikacemi na ramenou a na zádech. Miluju šedou, miluju koženku všude a takový svetřík rozhodně unosím. 

Cena: 30 Kč


A poslední kus za 30 je tento overal, který nevím, jestli se na mě hodí a jestli ho budu moct nosit :D Je to tak na pláž asi..


V další pobočce TH už nebyla šťastná půlhodina, takže vše bylo za 40. 

Tento přehoz, původně asi stará halenka, ale mě to přijde super, trochu ve stylu kimona, aspoň co se týče vzoru a průhlednosti :D
Prostě se mi to líbí k tílku a kalhotám :)

Cena: 40 Kč


Potom červené tílko s aplikací na prsou.

Cena: 40 Kč


A nakonec obyčejné, ale naprosto super a užitečné tílko. Udělalo mi velkou radost, teď tato tílka nakupuji ve velkém, a za tak nízkou cenu jsem měla radost dvojnásobnou.

Cena: 40 Kč







1 komentář:

  1. How To Win at Baccarat | Real Money Baccarat - FEBCASINO
    Bet on the game of Baccarat online. You can bet on whether the dealer will 바카라사이트 win the same 인카지노 number 샌즈카지노 of hands. You can bet on the same number of cards

    OdpovědětVymazat