11. září 2013

Recenze - Černá maska z Ebay

Hodněkrát omílaná věc jak na blozích, tak na votočvohoz.cz. Já se jí snažím pořád dát šanci, ale bohužel na mě moc nezabírá. S černými tečkami mám velké problémy, hlavně na nose, a málo co mě jich zbaví.

Dnešní péči jsem začala odlíčením a vyčištěním pleti (obojí pomocí kokosového oleje), potom jsem použila jemný peeling. Ten mi často aspoň něco vyčistí.
Po usušení jsem napařila obličej nad horkou vodou a nanesla masku.

Ty části na tváři už jsou ošemetný, protože při slupování s sebou maska bere i chloupky a dost to bolí :D Proto používám jen na nos. Poprvé jsem dala na celý obličej a myslela jsem, že se zblázním bolestí :D 


No a po 15 minutách jsem slupovala. Záleží na vrstvě. Nedá se jí nanést moc, protože pak stéká. Ale zase nejde nanést jí jen tenkou vrstvu, protože se pak trhá. 

No a tady je výsledek.


Řekla bych, že mi to spíš jenom vytrhalo chloupky. Černé tečky zůstaly, nezdá se mi, že by jejich počet klesl. Pak stačí jako by mačkat kůži a ten maz stejně vylézá z celého povrchu nosu, takže ta procedura je pro mě úplně zbytečná. Neudělalo to absolutně nic.

Na VV.cz ale spousta nadšených slečen masku chválí. Záleží na množství teček, vůbec typu kůže a jiných faktorech, které vám asi neřeknu :D Chce to prostě zkusit. 

Seženete TADY :)


2 komentáře:

  1. Konečně na to někde čtu recenzi, ale na votoč mě nenapadlo se podívat. Tak díky za tu tvou:-).
    Caatherine

    OdpovědětVymazat
  2. Ovo-Malta.co. is your new favourite ice ice cream - 等사이트
    This ice cream is sure to impress! With its kirill-kondrashin unique ice cream parlors, this ice cream bar does what 카지노 you would need,

    OdpovědětVymazat